Prislista

Prislista 22/23

Moms är inkluderat i samtliga priser angivna endan

Startpaketet

3800 kronor

Instruktioner och råd för ’gör det själv’ mindre projekt. I beskrivningen ingår illustration av området (ej i skala) med planteringsskida, växterna med bilder, planteringsanvisningar och eftervård. Olika träd, häck, blomlådor och prydnadssaker kan också ingå

Standardpaketet

5800 Kronor

Enkel 2D skiss över trädgården i skala med huvudsakliga användningsområden, ytor och strukturer markerade, träd och större buskar likaså. Beskrivning av de olika ytorna i text. Beskrivning av nyckelväxter och material. Inkluderar ändringar och uppdateringar upp till en vecka efter leverans av skiss.

Mellanpaketet

9000 kronor

2D- och 3D-ritning i skalen med detaljerade beskrivningar av varje område med motsvarande växter och material med bilder och eftervård. Ritningen omfattar alla grönytor, asfalterade ytor, pergolor, pool och allt som önskas ingå med en total och helhetssyn. Passar dig som vill ́börja från noll med sin planering. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation för att se hur vi kan hjälpa till.

Stora paketet

Pris enligt offert.

Detaljerad 2D- och 3D-ritning i skala inklusive allt från vårt ́Mellanpaket ́ plus växtlista med kvantiteter, materiallista med mått och kvantiteter, detaljerad text över det övergripande projektet, steg-för-steg-guide för färdigställande och eftervård, uppskattade kostnader för material, budgetering beräkningar och tips. Ta kontakt med oss idag för att få ett uppskattat pris på ditt kommande projekt.

Urban design

Pris enligt offert.

sv_SESwedish